Profit First Assessment

We helpen jou graag met jouw ProfitFirst Assesment, de APK van jouw bedrijf!

Een Profit Assessment is een uitgebreide gezondheidscheck van jouw bedrijf. We noemen dit ook wel eens de APK van jouw bedrijf. We gaan samen aan de slag met de plannen voor het komende jaar. Je ontvangt een helder, prettig leesbaar rapport waarin je in één oogopslag ziet hoe financieel gezond jouw onderneming is. We zetten de meest winstgevende mogelijkheden helder voor jou op een rij.

ja, dit wil ik

zo werkt het

Als jij een gratis intake aanvraagt (onderaan de pagina) plan je zelf jouw gesprek in op een moment dat het jou uitkomt. Je vult een aantal vragen in zodat ik mij goed kan voorbereiden op de intake. Tijdens de intake stel ik jou vragen en probeer ik helder te krijgen waar jij naartoe wil. Profit Assessment is een financiële gezondheidscheck van jouw bedrijf. Aan de hand van je historische cijfers, je plan, je belastingaangiften en andere relevante informatie doen wij een grondige financiële analyse.

  we talk

  Je plant zelf jouw gratis intake in de online agenda. Je vult de gegevens in en als we nog vragen hebben nemen wij contact met jou op.  

  l

  we meet

  Wij gaan voor je aan de slag en maken de Profit Assessment voor jou. Je ontvangt het rapport minimaal 48 uur voorafgaand aan de afspraak. We ontmoeten elkaar via Zoom of bij ons op kantoor in Rotterdam.

  we evaluate

  Je ontvangt na de afspraak het maatwerk distributiebestand met daarin jouw percentages. Jij weet precies hoe jouw bedrijf er voor staat en aan welke knoppen je moet draaien.

  Een profit assessment is inclusief

   

  l

  Helder rapport

  Je ontvangt een helder, prettig leesbaar rapport. Je ziet in één oogopslag (dankzij 4 getallen!) hoe financieel gezond jouw onderneming is. Je krijgt een overzichtelijke analyse waarin alle aspecten van jouw onderneming zijn meegenomen, denk bijvoorbeeld aan: salaris, belasting, winstgevendheid en kosten. We geven ook concrete tips om jouw onderneming winstgevender te laten zijn.

  JOUW PROFIT FIRST PERCENTAGES

  Je ontvangt jouw individuele historische én streefpercentages voor de winst, het salaris, de belastingen en de kosten en een maatwerk plan om je streefpercentages te behalen. Je kunt direct van start!

  w

  individuele coaching

  Tijdens een individueel gesprek stel je al je vragen, krijg je feedback en leer je precies aan welke knoppen je moet draaien om je bedrijf winstgevender te maken!

  t

  antwoord op al je vragen

  Dit is jouw moment om vragen te stellen over de financiële situatie van jouw bedrijf! Over de Profit Assessment, jouw percentages, maar ook over je verdienmodel, je strategie of pensioenopbouw. Alles waarmee wij je kunnen helpen om winstgevender te worden komt aan de orde!

  MAATWERK DISTRIBUTIEBESTAND

  Je ontvangt een maatwerk distributiebestand. Iedere keer dat jij je Ontvangsten gaat verdelen over de andere rekeningen, voer je ALLEEN MAAR het totale bedrag in wat op je ontvangstenrekening staat, en je distributiebestand vertelt je exact welke bedragen jij moet overmaken naar de diverse rekeningen. Dit bespaart veel tijd en rekenwerk.

  i

  individuele stappenplan

  Dankzij een individueel stappenplan weet je exact wat je te doen staat om Profit First VANDAAG nog te implementeren!

   ”Juliska was als Profit First Professional & Winstadviseur de juiste persoon was om mee samen te werken, om samen met mij te werken aan mijn doelstelling. Het werken met Juliska heb ik zeer prettig ervaren en dat doe ik nog steeds.

  Ben je bereid om te investeren in jezelf én in je onderneming? Dan zou ik Juliska aanraden. Door de hulp van Juliska heb ik een duidelijk jaar- en maandoverzicht over mijn financiën en doelen. Hierdoor is het voor mij in één opslag duidelijk of ik voldoende geld heb om te investeren in bepaalde goederen of diensten.

  Tijdens de samenwerking heb ik geleerd hoe ik inzicht kan hebben in mijn financiën en hoe ik mijn cashflow kan managen. Dit heb ik als zeer waardevol ervaren. Alle tools die ik aangereikt heb gekregen, zal ik meenemen in mijn reis als ondernemer. Van hieruit kan ik bouwen aan een winstgevend bedrijf.

  Ik kan Profit First – en vooral Juliska – aan ondernemers aanraden als deze meer rust en overzicht willen in hun bedrijf.”

  Luciano Krenten
  Golden Life Athletics