Profit First Instant Assessment

We noemen de Instant Assessment ook wel het broertje van de Profit First Assessment.
De Instant Assessment helpt jouw bedrijf sneller te groeien. We nemen jouw winstplan onder de loep en helpen jou om dit te gaan behalen. De percentages worden exact berekend zodat jij gelijk helder hebt hoe je verder moet.
Dat betekent dat dit de volgende stap is. We bekijken jouw winstplan en maken een rapportage waarmee je jouw nieuwe doelpercentages helder krijgt. Door deze toe te passen kun jij jouw bedrijf sneller laten groeien.

ja, dit wil ik

zo werkt het

Als jij een gratis intake aanvraagt plan je zelf jouw gesprek in op een moment dat het jou uitkomt. Je vult een aantal vragen in zodat ik mij goed kan voorbereiden op de intake. Als we nog informatie van jou nodig hebben, nemen we contact op. Je krijgt een waardevol rapportage in handen waarmee je naar je nieuwe doelpercentages uit het winstplan gaat werken. Doordat dit maatwerk percentages zijn kun je ook op vertrouwen dat het de juiste percentages zijn.

  we talk

   Je plant zelf jouw gratis intake in de online agenda. Tijdens de intake bespreken we waar jij naartoe wil en of de Instant Assessment voor jou kan werken. Als je besluit door te gaan zullen we nog wat specifieke informatie aan jou vragen.

  l

  we meet

  We ontmoeten elkaar via Zoom of bij ons op kantoor in Rotterdam waarin we jouw Instant Assessment met jou gaan bespreken en advies geven over jouw winstplan.

  we evaluate

  Je ontvangt na de afspraak het maatwerk distributiebestand met daarin jouw percentages. Jij weet precies hoe jouw bedrijf er voor staat en hoe je jouw bedrijf sneller kunt laten groeien.

  dit levert het op

  ✓ Een heldere analyse van de financiële gezondheid van jouw bedrijf

  ✓ Inzicht in de knoppen waaraan je kunt draaien voor snellere groei van jouw bedrijf

  ✓ Een maatwerk distributiebestand waardoor het verdelen van het geld over de rekeningen een fluitje van een cent is!

  ✓ Tips en adviezen over de meest uiteenlopende onderdelen van jouw bedrijf! Cijfers zeggen veel, en wij maken graag de vertaling naar jouw business!

  Als startende ondernemer was ik erg zoekende hoe ik de financiën van mijn bedrijf moest inrichten. Het was mij niet duidelijk waar ik mijn omzet op moest baseren. Dankzij Juliska heb ik meer inzicht gekregen in mijn bedrijf. En nog belangrijker: ik heb de juiste strategieën geleerd waardoor ik mijn baan in loondienst dit jaar kan opzeggen.

  Ik ben Juliska erg dankbaar voor de stappen die ik heb gezet in mijn bedrijf. Het geeft mij nu veel meer rust nu ik weet hoe ik mijn (financiële) doelen kan behalen. Tevens was de samenwerking met Juliska erg fijn. Alles werd in duidelijke taal uitgelegd, zodat ik het ook meteen begreep.

   

  Jocianne Alves
  Focus Goal Consulting