aanbevelingen

 

Ben je aan het overwegen om samen te werken met mij? Lees hieronder de reviews van mijn klanten!

 Juliska was als Profit First Professional & Winstadviseur de juiste persoon was om mee samen te werken, om samen met mij te werken aan mijn doelstelling. Het werken met Juliska heb ik zeer prettig ervaren en dat doe ik nog steeds.

Ben je bereid om te investeren in jezelf én in je onderneming? Dan zou ik Juliska aanraden. Door de hulp van Juliska heb ik een duidelijk jaar- en maandoverzicht over mijn financiën en doelen. Hierdoor is het voor mij in één opslag duidelijk of ik voldoende geld heb om te investeren in bepaalde goederen of diensten.

Tijdens de samenwerking heb ik geleerd hoe ik inzicht kan hebben in mijn financiën en hoe ik mijn cashflow kan managen. Dit heb ik als zeer waardevol ervaren. Alle tools die ik aangereikt heb gekregen, zal ik meenemen in mijn reis als ondernemer. Van hieruit kan ik bouwen aan een winstgevend bedrijf.

Ik kan Profit First – en vooral Juliska – aan ondernemers aanraden als deze meer rust en overzicht willen in hun bedrijf. 

Luciano Krenten
Golden Life Athletics

 

Als startende ondernemer was ik erg zoekende hoe ik de financiën van mijn bedrijf moest inrichten. Het was mij niet duidelijk waar ik mijn omzet op moest baseren. Dankzij Juliska heb ik meer inzicht gekregen in mijn bedrijf. En nog belangrijker: ik heb de juiste strategieën geleerd waardoor ik mijn baan in loondienst dit jaar kan opzeggen.

Ik ben Juliska erg dankbaar voor de stappen die ik heb gezet in mijn bedrijf. Het geeft mij nu veel meer rust nu ik weet hoe ik mijn (financiële) doelen kan behalen. Tevens was de samenwerking met Juliska erg fijn. Alles werd in duidelijke taal uitgelegd, zodat ik het ook meteen begreep.

 

Jocianne Alves
Focus Goal Consulting

 

 

lk heb besloten Profit First te gaan doen, omdat ik vastliep in het managen van mijn bedrijfsfinanciën en in het stellen van omzetdoelen. lk heb de samenwerking met Juliska als zeer prettig ervaren, omdat ik mij echt gehoord en begrepen voelde. En dat is lets wat ik heel belangrijk vind!

Daarnaast ben ik bewuster geworden hoe ik omzetdoelen kan stellen en behalen. Dit
heeft mij als ondernemer dan ook zeker doen groeien. Zo weet Juliska ook hoe zij jouw
belemmerende overtuigingen waarmee jij jouw groei blokkeert, weg moet halen. Zij ziet
echt jouw kracht en dat vind ik zo mooi en prettig aan haar.

lk ben haar dan ook enorm dankbaar voorstellen or wie ze is en wat ze doet! lk kan Juliska zeker aanraden bij het groeien van je bedrijf.

Nathaly Emelina
The Money Academy

 

This is going to be the year that I will quit my teaching job! So yesterday, I had a Profitable Plans VIP-Day with Juliska to analyze my business finances & strategically plan out the targets that I need to reach monthly in order to achieve my goals.

We made a plan for the whole year till next december. I am not a numbers person, but Juliska was able to guide me through the whole session with lots of patience and detailed information to make me understand the fundaments of my business.

Thank you. I can’t wait to start achieving more goals in 2022! 

 

Marisela Then 
My Zen Lifestyle

 

 

Tijdens het coachingstraject met Juliska heb ik geleerd om in kleine stappen te werken, om zo uiteindelijk een groter doel te bereiken. Verder heb ik zo veel meer inzicht gekregen in het financiële gedeelte van mijn onderneming.

Juliska is van het aanpakken en in oplossingen denken. Als ik tijdens onze meetings met een probleem kwam, wist zij daar meteen een oplossing voor. De verschillende tactieken die ze bezit, zijn een groot pluspunt en waardeer ik ontzettend.

Als oplossing één niet werkte, had zij er zo nog een of twee anderen voor die ik kon uitproberen. Alles in het belang van het bereiken van mijn doel.

Juliska, bedankt voor je input en professionaliteit.

Addelaide Emelius
House of Ohema