Resultaatgericht & Succesvol ondernemen met MKS: Verhoog Jouw Rendement

Maak een afspraak

Als ondernemer wil je dat je bedrijf succesvol is naast het hebben van een financieel gezond en winstgevend bedrijf. Maar weet je wel wat de belangrijkste resultaat bepalers van je onderneming zijn? Met Het ManagementKompasSysteem (MKS) geven we je inzicht.

CijferExpert Administratie

Wij geloven dat het implementeren van Management Kritieke Succesfactoren (MKS) de sleutel is tot het behalen van meer rendement voor jouw bedrijf.

Het is geen geheim dat succesvol ondernemen draait om het behalen van meetbare resultaten. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je bedrijf consistent groeit en bloeit? Het antwoord ligt in het identificeren, meten en beheren van de kritieke factoren die van invloed zijn op het succes van jouw organisatie.

CijferExpert BV is jouw gids naar een resultaatgerichte en succesvolle onderneming. We bieden inzichten, strategieën en praktische tips om MKS effectief te implementeren en jouw rendement te verhogen.

Ontdek hoe je jouw bedrijfsdoelen kunt vertalen naar meetbare doelstellingen en hoe je deze kunt monitoren met behulp van prestatie-indicatoren. Leer hoe je de juiste acties en verbeteringen kunt implementeren om jouw MKS te optimaliseren en jouw bedrijfsprestaties te versterken.

We delen ook inspirerende succesverhalen van ondernemers die MKS hebben omarmd en daardoor indrukwekkende resultaten hebben behaald. Laat je inspireren door hun ervaringen en leer van hun best practices.

Bij Resultaatgericht en Succesvol Ondernemen met MKS begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte begeleiding en advies om jou te ondersteunen bij het implementeren van MKS in jouw specifieke context. We geloven in een hands-on benadering en streven ernaar om jou te helpen bij elke stap op jouw weg naar meer rendement.

Of je nu een start-up, een MKB-bedrijf of een grotere organisatie bent, onze gecertificeerde MKS Bedrijfadviseur is er om jou te voorzien van waardevolle kennis en praktische hulpmiddelen om jouw resultaatgerichte en succesvolle ondernemingsreis te ondersteunen.

Neem de controle over jouw bedrijf en bereik meer rendement met Resultaatgericht en Succesvol Ondernemen met MKS. Ontdek onze bronnen, leer van experts en zet de eerste stap naar groei en succes.

Wat zijn de drie belangrijkste resultaat bepalers van mijn onderneming?

Wij helpen je antwoord te geven op deze vraag:
Samen gaan we op zoek naar het verbeterpotentieel van je bedrijf. Dat doen we met de jaarcijfers en het aantal medewerkers die bij je werken. Hiermee maken we een rendementsanalyse. We geven aan de hand daarvan inzicht in de invloed van de resultaat bepalers. We kijken samen naar een impact van 2% tot 5% verbetering. Vervolgens gaan we actief aan de slag om jouw ondernemersdoelen te halen en meer winst te maken!

De weg naar verbetering 

Na de rendementsanalyse hebben we duidelijk in beeld wat het verbeterpotentieel van je bedrijf is. We werken toe naar een heldere resultaatdoelstelling en starten met het meten van de verschillende resultaatbepalers. Per dag, week en maand zie jij of de kosten van je onderneming aansluiten bij het gemaakte jaarplan. Ook meten we de capaciteit van je bedrijf en het volledig benutten hiervan. We houden in de gaten of de geplande opbrengst per uur wordt behaald.

Een van de belangrijkste voordelen van onze MKS-tool is dat het u helpt om de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Door processen te stroomlijnen en te optimaliseren, kunt u de productiviteit verhogen en de operationele kosten verlagen. De tool biedt u een gedetailleerd inzicht in uw processen, waardoor u inefficiënties kunt identificeren en knelpunten kunt elimineren. Met deze informatie kunt u gerichte acties ondernemen om de workflow te verbeteren en de algehele efficiëntie van uw bedrijf te verhogen.

Onze MKS-tool helpt u ook bij het monitoren en meten van belangrijke prestatie-indicatoren (KPI’s). U kunt gemakkelijk en real-time de prestaties van uw bedrijf volgen op basis van verschillende meetwaarden, zoals omzet, winstmarges, kosten en productiviteit. Door deze KPI’s nauwlettend in de gaten te houden, kunt u trends identificeren, zwakke punten ontdekken en gebieden vinden waar verbetering mogelijk is. Dit stelt u in staat om tijdig bij te sturen en de juiste strategieën te implementeren om uw rendement te optimaliseren.

Onze tool biedt u de mogelijkheid om de voortgang van uw doelen te volgen en te meten, zodat u een duidelijk beeld heeft van de prestaties van uw bedrijf. Door doelgericht te werken en uw inspanningen te richten op het behalen van belangrijke resultaten, kunt u uw bedrijfsrendement aanzienlijk verbeteren.

Samen werken we aan de verbetering van bedrijfsprocessen en sturen we op de resulaatbepalers. We combineren jouw branche- en bedrijfskennis met onze financiële en bedrijfsmatige kennis. Een gouden combinatie! In gesprekken met je adviseur wordt duidelijk waar je kunt verbeteren en hoe jij je winst kunt vergroten. We helpen je dus aan een beter inkomen en meer ruimte om te ondernemen. Dit geeft rust, inzicht en biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om je ondernemingsdoelen te halen.

Voor inzicht en vooruitzicht in jouw bedrijf

Wil jij werken áán jouw bedrijf in plaats van ín jouw bedrijf? Ben je toe aan een verdere ontwikkeling als ondernemer en onderneming? Met de gecertificeerde MKS-Bedrijfsadviseur van CijferExpert BV werk jij aan de toekomst van jouw bedrijf.

Maak een afspraak

De toegevoegde waarde van een gecertificeerde MKS- Bedrijfsadviseur

  • Inzicht in de huidige situatie van jouw bedrijf en werkveld
  • Uitzicht op de toekomst van jouw bedrijf
  • Duidelijkheid voor jou en je medewerkers door structuur en visie
  • Zekerheid van de juiste onderbouwde strategische keuzes

De werkwijze: een onderbouwd strategisch en operationeel plan voor jouw bedrijf

Op basis van een quikscan analyse van de sterke en zwakke punten van jouw bedrijf en de kansen en bedreigingen in jouw werkveld, zetten we samen een strategisch plan neer. Dit wordt vertaald in een operationeel actieplan, zodat voor jou en jouw medewerkers richting en duidelijkheid gecreëerd wordt.

  • Uiteenzetten van relevante ontwikkelingen in het werkveld
  • Analyse van sterke en zwakke punten van het bedrijf
  • Strategisch plan
  • Operationeel actieplan en doelstellingen
  • Begeleiding en bewaking van uitvoer

 

‘Meer Rendement behalen op Korte & Lange Termijn: Advies voor meer Rendement en Duurzaam ondernemen’

Klaar voor de start?

Aan de slag in vier stappen

Wil je samen met ons werken aan het verbeteren van je resultaat, rust en inzicht voor jou als ondernemer en het behalen van je ondernemingsdoelen? Dan is resultaatgericht ondernemen iets voor jou! In vier stappen gaan we samen aan de slag met het maken van een jaarplan:

Samenwerken?

‘Geen onderneming is hetzelfde. We willen graag kennismaken met jou en je bedrijf.
We starten daarom altijd met een goede kop koffie!’

 

Laten we kennismaken!

Meer weten hoe wij dit aanpakken om jouw onderneming in zijn kracht te zetten?

Laat je gegevens achter om eens een kop koffie te drinken om te kijken hoe we samen jouw bedrijf duurzaam meer rendement kunnen behalen.

Ook voor niet-klanten van CijferExpert BV

Geïnteresseerd in een hands-on gecertificeerde MKS-Bedrijfsadviseur, een scenarioplanning of een bedrijfsscan? Je bent ook welkom als je geen gebruik maakt van CijferExpert B.V. dienstverlening. En we verplichten je ook niet om dat te worden. Neem contact op met een van onze mkb-bedrijfsadviseur voor een eerste oriënterend gesprek.