Vergroot je Winst en Financiële Gezondheid met PROFIT FIRST

Profit First: de sleutel tot het vergroten van je winst en het bevorderen van de financiële gezondheid van je bedrijf!

Maak een afspraak

Ben je gefrustreerd door het feit dat je bedrijf veel omzet genereert, maar je winst marginaal blijft? Zou je graag meer financiële stabiliteit willen ervaren en tegelijkertijd je winst willen vergroten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

CijferExpert Administratie

Bij Profit First geloven we dat winst de ruggengraat is van elk succesvol bedrijf. Onze bewezen methodologie en begeleiding helpen je bij het transformeren van je bedrijf naar een winstgevende onderneming.

Wat maakt Profit First anders? In plaats van traditionele boekhoudmethoden, waarbij winst vaak een restje is na het betalen van alle kosten, draait Profit First de zaken om. Het stelt winst centraal als een prioriteit vanaf het begin.

Onze deskundige begeleiding op maat helpt je bij het implementeren van de Profit First-methode in jouw bedrijf. We begeleiden je bij elke stap van het proces, van het opzetten van winstgerichte bankrekeningen tot het vaststellen van realistische winstdoelen en het plannen van je financiën volgens het Profit First-systeem.

Met Profit First leer je hoe je je inkomsten op een slimme en strategische manier kunt toewijzen aan verschillende rekeningen, waaronder winst, salaris, belastingen en operationele kosten. Door je financiën op deze manier te organiseren, ontstaat er meer duidelijkheid, controle en ruimte voor winstgroei.

CijferExpert BV biedt waardevolle informatie, tips en tools om je te helpen bij het implementeren van Profit First in jouw bedrijf. We delen inzichten van succesvolle ondernemers die als een traject hebben gevolgd en de methode hebben toegepast en aanzienlijke resultaten hebben behaald. Daarnaast bieden we informatie over trainingen, workshops en boeken die je verder kunnen ondersteunen in je reis naar een winstgevend bedrijf.

Klaar om je winst te vergroten en je financiële gezondheid te verbeteren? Neem de eerste stap en ontdek hoe Profit First jouw bedrijf kan transformeren. Samen zorgen we ervoor dat je bedrijf floreert en je de vruchten plukt van je harde werk.

Optimaliseer je Winst: Advies en Begeleiding voor Financieel Succes’

Met de gecertificeerde Profit First Professional van CijferExpert BV ga je als ondernemer een uitdagend en confronterend traject in. Met als doel een stip op de horizon te zetten, voor jou als ondernemer en voor de onderneming. Een ijkpunt dat onder meer wordt bepaald aan de hand van diverse factoren, die eerst uitgebreid worden geanalyseerd. Dat is de spiegel die je wordt voorgehouden. Daarna volgen strategische keuze en een werkbaar actieplan. Dit allemaal begeleid door een gecertificeerde professional met veel kennis van zaken en ervaring in het mkb. Tenslotte wordt het actieplan ook bewaakt, waarbij jouw Profit First Professional fungeert als “stok achter de deur”. 

Voor inzicht en vooruitzicht in jouw bedrijf

Wil jij werken áán jouw bedrijf in plaats van ín jouw bedrijf? Ben je toe aan een verdere ontwikkeling als ondernemer en onderneming? Met de gecertificeerde Bedrijfsadviseur van CijferExpert BV werk jij aan de toekomst van jouw bedrijf.

Maak een afspraak

De toegevoegde waarde van een gecertificeerde Profit First Professional

  • Inzicht in de huidige situatie van jouw bedrijf en werkveld
  • Uitzicht op de toekomst van jouw bedrijf
  • Duidelijkheid voor jou en je medewerkers door structuur en visie
  • Zekerheid van de juiste onderbouwde strategische keuzes

 

De werkwijze: een onderbouwd strategisch en operationeel plan voor jouw bedrijf

Op basis van een quikscan analyse van de sterke en zwakke punten van jouw bedrijf en de kansen en bedreigingen in jouw werkveld, zetten we samen een strategisch plan neer. Dit wordt vertaald in een operationeel actieplan, zodat voor jou en jouw medewerkers richting en duidelijkheid gecreëerd wordt. 

  • Uiteenzetten van relevante ontwikkelingen in het werkveld
  • Analyse van sterke en zwakke punten van het bedrijf
  • Strategisch plan
  • Operationeel actieplan en doelstellingen
  • Begeleiding en bewaking van uitvoer

 

Winstplanning op Lange Termijn: Advies voor Duurzaam Financieel Beheer

 

Ook voor niet-klanten van CijferExpert BV

Geïnteresseerd in een hands-on gecertificeerde Profit First Professional, een scenarioplanning of een bedrijfsscan? Je bent ook welkom als je geen gebruik maakt van CijferExpert B.V. dienstverlening. En we verplichten je ook niet om dat te worden. Neem contact op met een van onze mkb-bedrijfsadviseur voor een eerste oriënterend gesprek.

Laten we kennismaken!

Meer weten hoe wij dit aanpakken om jouw onderneming in zijn kracht te zetten?

Laat je gegevens achter om eens een kop koffie te drinken om te kijken hoe we jouw bedrijf samen financieel gezond en winstgevend kunnen helpen maken.