Ik ben Juliska,

Gediplomeerd boekhouder, Profit First Professionial, Winstadviseur, getrouwd met een RA (Registeraccountant) én moeder van 2 jongens (12 en 14 jaar). Op mijn vrije dag help ik op de basisschool bij mij in de wijk kinderen met Pre-Teaching (Kinderen vooraf kennis laten maken met de leerstof zodat ze weten wat hun te wachten staat wanneer deze behandeld wordt).

Ik heb al meer dan 14 jaar ervaring als gediplomeerde boekhouder. Sinds 2020 ben ik mij gaan specialiseren als Profit First Professional & Winstadviseur voor (MKB) ondernemers. Dit doe ik door middel van de Profit First methode.

Cijfers zijn altijd een passie geweest van mij. Toen ik jonger was, kon je mij altijd vinden met een rekenmachine in mijn hand. Ik ben afgestudeerd van het Erasmus Universiteit te Rotterdam (Master in Finance), later heb ik nog de Profit First University NL gestudeerd en mag ik mijzelf officieel een gecertificeerde Profit First Professional, Winstadviseur en Bedrijfsadviseur noemen.

In mijn ervaringsjaren als ambitieuze ondernemer heb ik geleerd hoe belangrijk het is om inzicht te hebben in de cijfers van je onderneming. Je cijfers spreken de taal van je onderneming. Je cijfers vertellen je hoe financieel gezond of ongezond je bedrijf is. En of je wel of niet winstgevend bent. En of je een levensvatbaar onderneming hebt.

MIJN VISIE

Dat alle (MKB) ondernemers het verdienen om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te hebben. Een bedrijf waar jij als ondernemer trots op mag zijn. En niet meer hoeft te leven van de restjes, maar elke maand eerst je winst en salaris veiligstelt.

MIJN MISSIE

Ondernemers naar een financieel gezond en winstgevend bedrijf begeleiden met een stevig fundament om deze te kunnen behouden, met als doel (financiële) onafhankelijkheid en zekerheid voor later.

HOE?

Door ondernemers kennis te laten maken met de Profit First Methode! Een systeem die zich aan de ondernemer aanpast in plaats van dat de ondernemer zich moet aanpassen. Hierdoor zullen ondernemers al snel financiële rust en vrijheid gaan ervaren.

Daarnaast ondernemers te begeleiden met het creëren van Inzicht, Rust en Winst. We maken samen een plan zodat jij je doelen ook daadwerkelijk kunt gaan verwezenlijken. Dat je weet waar je naartoe moet en daadwerkelijk ook naartoe gaat werken.

Wil jij meer Inzicht, Rust en Winst?