Hoe kan ik jou helpen?

Ben jij die ambitieuze ondernemer die een stevig fundament wil neerzetten, met een financieel gezond & winstgevend bedrijf? De Profit First methode is geschikt voor alle doelgroepen en dus ook voor jou! Neem contact met mij op voor persoonlijk advies.

Profit First Instant Assessment

De Instant Assessment helpt jouw bedrijf sneller te groeien. We nemen jouw winstplan onder de loep en helpen jou om dit te gaan behalen. De percentages worden exact berekend zodat jij gelijk helder hebt hoe je verder moet. Dat betekent dat dit de volgende stap is. We bekijken jouw winstplan en maken een rapportage waarmee je jouw nieuwe doelpercentages helder krijgt. Door deze toe te passen kun jij jouw bedrijf sneller laten groeien.

  Profit First Assessment (APK-scan)

  Een Profit Assessment is een uitgebreide gezondheidscheck van jouw bedrijf. We noemen dit ook wel eens de APK van jouw bedrijf. We gaan samen aan de slag met de plannen voor het komende jaar. Je ontvangt een helder, prettig leesbaar rapport.Waarin je in één oogopslag ziet hoe financieel gezond jouw onderneming is. We zetten de meest winstgevende mogelijkheden helder voor jou op een rij.

  Profit First 1-op-1 (traject)

  Wil je graag een intensieve 1-op-1 coaching bij jouw bedrijfsfinanciën gedurende 3, 6, of 12 maanden? Denk hierbij aan inzicht, rust en in- en overzicht creëren in jouw bedrijfsfinanciën. Met deze begeleiding gaan wij dieper in op jouw bedrijf financiële situatie en gaan wij opzoek naar de kern van het probleem. Waar loop je precies tegenaan en hoe gaan wij dit zorgvuldig aanpakken? 

  winstgevend plannen (vip dag)

  Jij als ondernemer richt zich op dat waar je goed in bent en je hoop dat de winst vanzelf volgt. Maar dat is zelden het geval, met stress, echtelijke ruzies en slapeloze nachten tot gevolg. Hoe zou het zijn als winst iets is waar je invloed op hebt en wat je kunt managen? Zodat je wel die vrijheid ervaart waarnaar je verlangt en je de impact kunt maken die je voor ogen had? Als winstadviseur kan ik jou hierbij helpen middels een VIP dag.

  Huur mij in als jouw boekhouder!

  Ben je op zoek naar Profit First Professional boekhouder/ accountant & coach die met zijn klanten niet naar het verleden kijkt, maar stuurt op de toekomst en ontwikkeling van je bedrijf? Plan direct een gratis adviesgesprek in dan vertel ik je graag hoe de Profit First methode de wereld voor mij op zakelijk en privégebied veranderde. En natuurlijk wat het ook voor jou kan betekenen!