Wat houdt de bundel Large in?

Als ondernemer kun je via de Yuki Store de voor jou passende bundel en/of extra features kiezen, afhankelijk van de grootte van je onderneming en de benodigde functionaliteit om een up-to-date boekhouding in Yuki bij te kunnen houden. Om de ideale bundel en de bijbehorende kosten te bepalen, kun je gebruik maken van een adviestool via de link ‘Zelf berekenen’ in de Yuki Store. Nadat je de door jou gekozen bundel en/of extra features hebt geselecteerd, zijn deze direct beschikbaar voor gebruik in je domein en worden de kosten rechtstreeks door Yuki gefactureerd aan de ondernemer.

Let op: alleen een gebruiker met de rol ‘Directie’ in je domein kan een passende bundel kiezen en/of een extra feature toevoegen. Als je het maximaal aantal toegestane facturen per maand hebt bereikt, verschijnt er een melding in je scherm en wordt deze ook per e-mail naar alle gebruikers met de rol ‘Directie’ in je domein gestuurd.

De Yuki Store biedt verschillende bundels en features, waaronder de Large bundel met 200 facturen (in- en verkoop) per maand, 1 gebruiker, communicatie met accountant, aanleveren van bestanden, financiële monitor, bankrekeningen, geautomatiseerde betalingen, verkoopfacturen, offertes, betalingen via Mollie, klantenbeheer, automatische factuuraanmaningen, projecten, workflow, incasso, analytisch boekhouden, facturen ontvangen en versturen via Peppol. Een uitgebreide beschrijving van alle features vind je in de Yuki Store via de link ‘Features’ bovenin het scherm.

Daarnaast kan het administratiekantoor/accountant in je domein via je contract ook nog extra features toevoegen, zoals Yuki Vreemde valuta, Salariskoppeling met Loket of Nmbrs, Yuki WKR, ABN AMRO koppeling, ING koppeling, Knab bank koppeling, Yuki Webservice en Yuki Webservice Uitgebreid.

Om de Yuki Store te openen, kun je vanuit elk scherm in je domein bovenin de navigatie klikken op de link ‘Yuki Store’.

Om een bundel te kiezen in de Yuki Store, klik je eerst op het winkelwagentje rechtsboven in je scherm. Dit opent de Yuki Store, waar je onder ‘Ontdek de bundels’ op de knop ‘Selecteer’ kunt klikken in de bundel van jouw keuze. Als je je bundel wilt uitbreiden met een extra feature, kun je dit doen in het vervolgscherm dat verschijnt. Nadat je je keuze hebt gemaakt, klik je op de knop ‘Checkout’ en bevestig je je bestelling.

Als je meer informatie wilt over de Yuki Store, kun je het artikel ‘Yuki Store’ raadplegen. Het is ook mogelijk om op elk moment via de Yuki Store in je domein de door jou gekozen bundel te wijzigen en/of toegevoegde extra features te verwijderen. Als je dit doet, ontvangen alle gebruikers met de rol ‘Directie’ in je domein hierover een e-mail.

Als je een downgrade uitvoert naar een andere bundel of een toegevoegde extra feature verwijdert, blijft de huidige bundel of extra feature nog beschikbaar tot het einde van de maand.