Wat houdt de bundel Medium in?

Als ondernemer kun je in de Yuki Store de bundel kiezen die het beste past bij de grootte van je onderneming en de benodigde functionaliteit om een up-to-date boekhouding in Yuki bij te houden. Je kunt extra features toevoegen aan je bundel, zodat deze nog beter aansluit op jouw wensen. Via de adviestool ‘Zelf berekenen’ in de Yuki Store kun je op basis van handmatige input laten berekenen wat de ideale bundel en bijbehorende kosten zijn voor jouw onderneming. Nadat je de bundel en/of extra features hebt geselecteerd, zijn deze direct beschikbaar voor gebruik in je domein. De kosten voor de gekozen bundel en/of extra features worden rechtstreeks door Yuki gefactureerd aan de ondernemer. Let op: alleen een gebruiker met de rol ‘Directie’ kan een passende bundel kiezen en/of extra features toevoegen.

In de Yuki Store kun je kiezen uit verschillende bundels, zoals de Medium-bundel, die 125 facturen (in- en verkoop) per maand bevat, een gebruiker, onbeperkt aantal extra gebruikers, communicatie met accountant, financiële monitor, financiële inzichten, bankrekeningen, geautomatiseerde betalingen, verkoopfacturen, offertes, betalingen via Mollie, klantenbeheer, automatische factuuraanmaningen, projecten, workflow, facturen ontvangen via Peppol en facturen versturen via Peppol. Als je het maximaal aantal toegestane facturen per maand hebt bereikt, ontvang je hierover een melding in je scherm en per e-mail naar alle gebruikers met de rol ‘Directie’. Je kunt alle verwerkte transacties per maand terugvinden in de Postbus.

Een gebruiker met de rol ‘Directie’ kan via de Yuki Store kiezen uit verschillende bundels, zoals de Minimal versie van Yuki, bundel Small, bundel Large, bundel Unlimited, en extra features zoals de Urenregistratie-feature (alleen beschikbaar in bundel Small, Medium, Large en Unlimited). Als je kiest voor de Minimal versie van Yuki, wordt er geen e-mail verstuurd. Het administratiekantoor/accountant kan in je domein de features Yuki Vreemde valuta, Salariskoppeling met Loket, Salariskoppeling met Nmbrs, Yuki WKR, ABN AMRO koppeling, ING koppeling, Knab bank koppeling, Yuki Webservice (vanaf 1000 tot maximaal 5000 calls per dag) en Yuki Webservice Uitgebreid (vanaf 5000 tot maximaal tot 10.000 calls per dag) toevoegen via je contract.

Je kunt de Yuki Store vanuit elk scherm in je domein openen door bovenin de navigatiebalk op het icoon ‘Wissel domein’ te klikken en vervolgens ‘Yuki Store’ te selecteren.

Om een bundel te kiezen in de Yuki Store, klik je eerst op het winkelwagentje rechtsboven in je scherm. Dit opent de Yuki Store, waar je onder ‘Ontdek de bundels’ op de knop ‘Selecteer’ kunt klikken in de bundel van jouw keuze. Als je je bundel wilt uitbreiden met een extra feature, kun je dit doen in het vervolgscherm dat verschijnt. Nadat je je keuze hebt gemaakt, klik je op de knop ‘Checkout’ en bevestig je je bestelling.

Als je meer informatie wilt over de Yuki Store, kun je het artikel ‘Yuki Store’ raadplegen. Het is ook mogelijk om op elk moment via de Yuki Store in je domein de door jou gekozen bundel te wijzigen en/of toegevoegde extra features te verwijderen. Als je dit doet, ontvangen alle gebruikers met de rol ‘Directie’ in je domein hierover een e-mail.

Als je een downgrade uitvoert naar een andere bundel of een toegevoegde extra feature verwijdert, blijft de huidige bundel of extra feature nog beschikbaar tot het einde van de maand.