Wat houdt de bundel Small in?

Als ondernemer is het belangrijk om je boekhouding goed bij te houden. Yuki biedt hiervoor verschillende bundels en extra features aan die zijn afgestemd op de grootte van je onderneming en de benodigde functionaliteit. Via de Yuki Store kun je als gebruiker de voor jou passende bundel kiezen en/of extra feature(s) toevoegen. Het is raadzaam om gebruik te maken van de adviestool in de Yuki Store, deze stelt op basis van handmatige input de ideale bundel en de bijbehorende kosten voor.

Zodra je de bundel en/of extra feature(s) hebt geselecteerd, is deze direct beschikbaar voor gebruik in je domein. Yuki zal de kosten voor de gekozen bundel en/of extra feature(s) rechtstreeks factureren aan de ondernemer. Het is belangrijk op te merken dat alleen een gebruiker met de rol ‘Directie’ in je domein een passende bundel kan kiezen en/of een extra feature kan toevoegen.

Er zijn verschillende bundels beschikbaar, waarbij de bundel Small onder andere 75 facturen (in- en verkoop) per maand, 1 gebruiker, communicatie met accountant (Postbus) en automatische factuuraanmaningen biedt. Als je het maximale aantal facturen per maand hebt bereikt, krijg je hierover een melding. Een overzicht van alle verwerkte transacties per maand is te vinden in de Postbus.

Wil je meer dan één gebruiker (medewerker) toegang geven tot je domein in Yuki, dan moet je kiezen voor de bundel Medium of Large. Deze bundels bevatten het feature Extra gebruikers toevoegen. Alle beschikbare features en bundels zijn uitgebreid beschreven in de Yuki Store.

Een gebruiker met de rol ‘Directie’ in je domein kan via de Yuki Store de gewenste bundel kiezen en/of extra feature(s) toevoegen. Er zijn verschillende bundels beschikbaar, waaronder de Minimal versie van Yuki, bundel Medium, bundel Large, bundel Unlimited en feature Urenregistratie (alleen beschikbaar in bundel Small, Medium, Large en Unlimited). Als je kiest voor de Minimal versie van Yuki, wordt er geen e-mail verstuurd naar alle gebruikers met de rol ‘Directie’ in je domein.

Daarnaast kan het administratiekantoor of de accountant in je domein via je contract verschillende features voor je toevoegen, zoals Yuki Vreemde valuta, salariskoppeling met Loket of Nmbrs, Yuki WKR en verschillende bankkoppelingen. Het is dus belangrijk om je contract goed door te nemen.

Tot slot is het goed om te weten dat je de Yuki Store vanuit elk scherm in je domein kunt openen.

Om een bundel te kiezen in de Yuki Store, klik je eerst op het winkelwagentje rechtsboven in je scherm. Dit opent de Yuki Store, waar je onder ‘Ontdek de bundels’ op de knop ‘Selecteer’ kunt klikken in de bundel van jouw keuze. Als je je bundel wilt uitbreiden met een extra feature, kun je dit doen in het vervolgscherm dat verschijnt. Nadat je je keuze hebt gemaakt, klik je op de knop ‘Checkout’ en bevestig je je bestelling.

Als je meer informatie wilt over de Yuki Store, kun je het artikel ‘Yuki Store’ raadplegen. Het is ook mogelijk om op elk moment via de Yuki Store in je domein de door jou gekozen bundel te wijzigen en/of toegevoegde extra features te verwijderen. Als je dit doet, ontvangen alle gebruikers met de rol ‘Directie’ in je domein hierover een e-mail.

Als je een downgrade uitvoert naar een andere bundel of een toegevoegde extra feature verwijdert, blijft de huidige bundel of extra feature nog beschikbaar tot het einde van de maand.