Wat houdt de bundel Unlimited in?

Als ondernemer kun je in de Yuki Store de bundel kiezen die het beste bij de grootte van je onderneming past en die de benodigde functionaliteit biedt om een up-to-date boekhouding bij te houden. Ook kun je extra features toevoegen. Om de ideale bundel en bijbehorende kosten te bepalen, kun je gebruik maken van de adviestool die je vindt via de link ‘Zelf berekenen’ in de Yuki Store. Na het selecteren van de gekozen bundel en/of extra feature(s), is deze direct beschikbaar voor gebruik in je domein. De kosten voor de gekozen bundel en/of extra feature(s) worden rechtstreeks door Yuki gefactureerd aan de ondernemer.

Het is belangrijk om te weten dat alleen een gebruiker met de rol ‘Directie’ in je domein een passende bundel kan kiezen en/of een extra feature kan toevoegen. Voor de veelgestelde vragen over bundels in Yuki kun je terecht bij de FAQ Bundels.

De bundel Unlimited biedt bijvoorbeeld een ongelimiteerd aantal facturen (in- en verkoop) per maand, waarbij onder inkoopfacturen ook alle onkostendeclaraties (van werknemers) vallen en onder verkoopfacturen ook alle facturen die in Yuki worden aangemaakt of via een API-koppeling worden geïmporteerd. Verder biedt deze bundel onder andere een communicatie met accountant (Postbus), documentarchief (Archief), geautomatiseerde betalingen (Bank), verkoopfacturen (Verkoop), offertes (Verkoop), projecten (Dossiers) en analytisch boekhouden (Boekhouding). Een uitgebreide beschrijving van alle features vind je in de Yuki Store via de link ‘Features’ bovenin het scherm.

Een gebruiker met de rol ‘Directie’ kan via de Yuki Store een bundel kiezen en/of extra features toevoegen, zoals de bundel Small, Medium, Large of de feature Urenregistratie. Alle gebruikers met de rol ‘Directie’ zullen hierover een e-mail ontvangen, behalve als je kiest voor de Minimal versie van Yuki.

Naast de bundels die je als ondernemer kunt kiezen en extra features die je kunt toevoegen, kan het administratiekantoor/accountant in je domein via je contract nog andere features toevoegen, zoals Yuki Vreemde valuta, Salariskoppeling met Loket of Nmbrs, Yuki WKR en verschillende bankkoppelingen.

Je kunt de Yuki Store vanuit elk scherm in je domein openen door bovenin de navigatiebalk te klikken op ‘Wissel domein’ en vervolgens op de link ‘Upgrade mijn bundel’.

Om een bundel te kiezen in de Yuki Store, klik je eerst op het winkelwagentje rechtsboven in je scherm. Dit opent de Yuki Store, waar je onder ‘Ontdek de bundels’ op de knop ‘Selecteer’ kunt klikken in de bundel van jouw keuze. Als je je bundel wilt uitbreiden met een extra feature, kun je dit doen in het vervolgscherm dat verschijnt. Nadat je je keuze hebt gemaakt, klik je op de knop ‘Checkout’ en bevestig je je bestelling.

Als je meer informatie wilt over de Yuki Store, kun je het artikel ‘Yuki Store’ raadplegen. Het is ook mogelijk om op elk moment via de Yuki Store in je domein de door jou gekozen bundel te wijzigen en/of toegevoegde extra features te verwijderen. Als je dit doet, ontvangen alle gebruikers met de rol ‘Directie’ in je domein hierover een e-mail.

Als je een downgrade uitvoert naar een andere bundel of een toegevoegde extra feature verwijdert, blijft de huidige bundel of extra feature nog beschikbaar tot het einde van de maand.