Wat kan je van een boekhouder verwachten?

  • Online boekhouder die alles voor je regelt
  • Verwerking van je volledige boekhouding, jij stuurt de facturen op
  • Verzorging aangiften BTW, IB en VPB in
  • Jaarcijfers en stukken voor de Kamer van Koophandel
  • Backup in de cloud van de gehele boekhouding
  • Volledige inzage 24/7 in de administratie via YUKI

Waarom kiezen voor CijferExpert BV?

CijferExpert BV biedt je alle voordelen van een traditioneel boekhouder aan, zonder de nadelen. Via CijferExpert BV heb je 24/7 inzicht in je administratie. Ons slimme software zet automatisch je facturen, bonnen en bankafschriften in je administratie en zorgt voor een enorme tijdsbesparing. Hierdoor kunnen wij zeer aantrekkelijke abonnementstarieven aanbieden.

Bij een traditioneel boekhouder wordt jouw boekhouding handmatig verwerkt, waardoor je uiteindelijk als ondernemer hiervoor wordt belast. Het bijwerken van de administratie vindt vaak tevens niet tijdig plaats. Wij vinden dat dit verleden tijd moet zijn. Handmatige fouten in de verwerking van de facturen komen bij CijferExpert BV (bijna) niet voor doordat wij gebruik maken van slimme software. Wij hebben alle verschillen op onze vergelijkingspagina op een rijtje gezet. Wil je ook meer weten over onze werkwijze?

 

Wat doet een boekhouder?

Als ondernemer of zzp’er is de boekhouding niet het leukste bezigheid, maar natuurlijk wel enorm belangrijk. De boekhouding is wel waarschijnlijk het minst populaire onderdeel voor ondernemers. Toch is het wettelijk bepaald dat je een gedegen boekhouding moet bijhouden. De vraag is natuurlijk moet je zelf de boekhouding verzorgen of een boekhouder om de arm moet nemen? Of is een combinatie mogelijk, een online boekhouder? Wij zullen je hierover proberen meer duidelijk te verschaffen, zodat je een goede keuze kan maken.